Scurtă Prezentare

Cine suntem: Sublime Events, organizator.

Ce date prelucrăm: Imagini video, foto.

Scop: Postare fotografii și filmări pe Facebook & Instagram, conturile Sublime România, cât și posibilitatea distribuirii acestora pe diverse platforme de streaming online

Temei legal: Interes legitim de a promova evenimentele marca Sublime Events

Terțe părți implicate: Fotografi / cameramani externi

Cât timp le ținem: 10 ani sau până cereți să dăm jos imaginile cu dvs.

Drepturi: acces, rectificare, ștergere, restricționare, obiecție.

Contact: contact@sublimeromania.com

 

Notificare detaliata de prelucrare a datelor cu caracter personal

Cine suntem
Sublime Events SRL este o companie ce organizează spectacole.

Date personale pe care le prelucrăm
Sublime Events SRL este un operator de date cu caracter personal. La acest eveniment colegii noștri și fotografii contractați vor face fotografii și filmări ce ar putea să vă surprindă.

De ce avem nevoie de ele
În temeiul interesului legitim al Sublime Events SRL de a promova/distribui acest eveniment.

Ce facem cu ele
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei Sublime Events SRL situată în România. Aceste imagini vor fi puse pe canalele noastre de Facebook și Instagram gestionate de Facebook care acționează în calitate de operator asociat al Sublime Events SRL. De asemenea, este posibilă și distribuirea acestora pe diverse platforme de streaming online.

Fotografiile și filmările vor fi temporar stocate de fotografii contractați, ce acționează în calitate de persoane împuternicite pentru Sublime Events SRL , care după ce le vor prelucra le vor preda către Sublime Events SRL și le vor distruge.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Vom păstra imaginile cu dumneavoastră pe canalele noastre de social media timp de 10 ani sau până când veți decide să ne solicitați anonimizarea sau ștergerea imaginilor cu dumneavoastră.

Care sunt drepturile dvs?
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor .
Pentru exercitarea acestor drepturi sau dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, va rugam sa ne contactați la contact@sublimeromania.com